12.02.2019.

11:10

Foto:

Zabava

GRUPA "WHITESNAKE" POTVRDILA NASTUP NA GITARIJADI! Otvaraju najstariji rokenrol festival na Balkanu!

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ne krije zadovoljstvo što je Dejvid Koverdejl prihvatio ponudu da otvori Gitarijadu i doda Zaječar na spisak gradova koje će obići na svojoj ''Flesh & Blood'' turneji.

- Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Bili Ajdol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide "Whitesnake" na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da otvore ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo. Kao najstariji rokenrol festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program - rekao je Ničić.

Pođednako optimističan je i Koverdejl: ''Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27.juna u Zaječaru".

- Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake. Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri decenije, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji! - napisao je Koverdejl.

Gitarijada će ove godine biti održana od 27. do 29. juna na Kraljevici.

Tagovi: