26.02.2019.

11:29

Foto:

Zabava

KRALA TOALET PAPIR IZ BAKINGEMSKE PALATE! Ovo sigurno niste znali o dobitnici Oskara!

Gardijan tim povodom piše o zanimljivim činjenicama iz njenog života, koje su manje poznate javnosti. 

Evo nekih činjenica sa Gardijanove liste: "Pozajmila" je svoj glas za Andreks reklamu. 

 - Pitala sam da li mogu da budem plaćena u Štencima. Rekli su da to nije opcija - prisetila se glumica. 

Njen prvobitni profesionalni plan bio je da bude profesor. Pre nego što se odlučila za glumu, školovala se za nastavnika u osnovnoj školi na koledžu Homerton. 

 - Bila bih užasan učitelj -  rekla je. Softver za savetovanje u karijeri joj je rekao da će postati idealan vozač šlepera. 

 - Imam stopostotnu svest o prostoru. Mogla bih da ga parkiram na usko parking mesto - pohvalila se Kolman. 

Tokom studentskih godina, bila je na audiciji za grupu Kembridž Futlajts, gde je upoznala Dejvida Mičela i Roberta Veba, u čijoj je seriji "Peep Show" glumila ulogu Sofi Čepmen. 

ODRŽAN 91. OSKAR! „Zelena knjiga“ najbolji film, Kuaronu tri pozlaćene statue!



Po završetku studija radila je kao čistačica i sekretarica ("ne baš dobra"). 

Njena priprema za ulogu Kerol Čečer u "Čeličnoj lejdi" (The Iron Lady) uključivala je pažljivu analizu njenih nastupa u emisiji "Ja sam slavna ličnost...", kako bi svoj glas potpuno prilagodila njenom. 

Odigrala je i polovinu filma o naturalističkom paru koji je pokušao da organizuje "golo venčanje" - što je opisala kao najgore iskustvo u svom životu. 


U visokoprofilnoj scenskoj produkciji "Hay Fever", pored Fib Voler-Bridž i Džeremija Nortama, doživela je podsmehe jer je zaboravila tekst. 

 - Publika na Vest Endu nije platila da gleda tako nešto -  objasnila je. Toalet papir izgleda predstavlja nešto važno u njenom životu, piše Gardijan. 

Naime, glumica je naterala svog supruga da ukrade toalet papir iz Bakingemske palate kada su tamo bili na formalnoj večeri. 

 - Uzeo je dva kvadratića toalet papira samo da bi mogao da kaže - uzeli smo ga u Bakingemskoj palati -  opisala je glumica ovu situaciju. 

Njeno prvo ime je Sara (Karolina Olivija Kolman). Morala je da se "svađa" sa Vikipedijom da bi joj bila promenjena godina rođenja. 

(VIDEO) IRINI NIJE BILO DOBRO DOK IH JE GLEDALA! Sve je prštalo od strasti između Lejdi Gage i Bredlija Kupera na dodeli Oskara



 - Rekla sam da me stvarno uznemirava to što sam na tom sajtu osam godina starija. Oni su mi tražili da vide izvod iz matične knjige rođenih da bismo to dokazali -  prisetila se glumica. 

Prvobitno nije planirano da njen lik u seriji "The Night Manager" bude u drugom stanju, ali je to uvedeno u scenario jer je glumica bila trudna. 

Dugo joj je telefon zvonio zvukom klovnovskog nosa. Njen pas se zove Alfred, Lord Veginson.

Tagovi: