08.03.2019.

09:08

Foto:

Zabava

HIT U NAJAVI: Novi spot singl za Velentino!

- Pesma već sjajno prolazi na radio-stanicama, pa mogu reći da je "hit u najavi", kako to vole moje kolege da nazovu. "Brodolom" je iskrena pesma, iz srca napisana, nastala posle kraha jedne ljubavi ali je, uprkos tome, optimistična i pevljiva! Iako taj spoj možda zvuči čudno, melodija jeste vesela a tekst je takav kakav mora da bude kada doživite ljubavni brodolom. Taj stih govori sam za sebe i svi su to bar jednom u životu prošli. Moj poklon damama za 8. mart, da ne budu toliko oštre prema nama. I mi patimo, ali na drugačiji način. Kad se bavite muzikom, srećna okolnost je što sve što niste uspeli ili možda smeli da izgovorite u životu, pretočite u pesmu i na taj način se izrazite - kaže Zijo Valentino.

(VIDEO) SLAVLJE U KUĆI ŽIVOJINOVIĆA! Poznate ličnosti čestitaju Breni i Bobi ROĐENJE UNUKA ALEKSANDRA!

Autor objasnjava da je spot koji prati ovu pesmu jednostavan, bez suvišnih detalja, a opet dovoljno atraktivan i adekvatan.

Informer

- Spot je većim delom snimljen ovde, u Beogradu, na Dunavu, ali ima i kadrova koji su zabeleženi na crnogorskom primorju - dodaje pevač.

- Nisam hteo nikakve specijalne efekte i čuda vec prosto "old-school" spot. Pesma je u prvom planu, a slika je tu da je podrži. Lepo je snimljeno, sve je čisto i neoptertećujuće.

(VIDEO) OVO JE PRAVA ISTINA o odlasku Marije Šerifović iz ZVEZDA GRANDA!

Već od sledeće nedelje prvi čovek jedne od najpopularnijih grupa bivše Jugoslavije spot će promovisati i na regionalnim TV-stanicama, posle čega ga očekuju brojni, već zakazani, koncerti u zemlji i inostranstvu kao i turneja po Kanadi.
 

Tagovi: