04.05.2019.

14:52

Foto:

Zabava

(FOTO) MISICA PRONAĐENA MRTVA U HOTELSKOJ SOBI! Misteriozna smrt urugvajske lepotice!

Čitav niz misterioznih okolnosti prati ovaj slučaj, te nadležni ne isključuju mogućnost da je lepotica, koja je u Meksiko SIti došla zboh posla, žrtva trgovaca ljudima.

Објава коју дели Fatimih Davila (@fatimihdavila) дана 10. Окт 2018. у 3:49 PDT

Prema navodima izvora iz istrage, Fatimih je u Meksiko došla 23. aprila, a samo nedelju dana kasnije, u utorak, nađena je mrtva.

- Preliminarna istraga je pokazala da je misici po dolasku u Meksiko Siti pomoć pružio jedan muškarac, kojeg je površno poznavala. On joj je pomogao da se smesti u hotel pre intervjua za posao. U pitanju je bio unapred dogovoren razgovor za posao modela, ćime se Fatimih bavila otkako je 2006. godine dobila titulu mis Urugvaja- naveo je taj izvor.

Објава коју дели Fatimih Davila (@fatimihdavila) дана 30. Апр 2018. у 8:41 PDT

On je dodao da još nije utvđeno da li se devojka pojavila na razgovoru i da li je dobila posao.

- U utorak smo dobili anonimnu dojavu da je devojka mrtva u hotelu, te su istražitelji odmah otišli tamo. Našli su je  obešenu u kupatilu iznajmljene hotelske sobe - rekao je izvor istrage.

Објава коју дели Fatimih Davila (@fatimihdavila) дана 18. Апр 2018. у 2:51 PDT

Prema njegovim rečima, u sobi nisu nađeni tragovi borbe, te se veruje da je misica, ako je ubijena, poznavala svog ubicu.

- Na telu takođe nisu nađeni tragovi nasilja. Ne isključujemo mogućnost da je neko ucenjivao lepoticu, koja se potom ili sama ubila ili ju je neko pod pretnjom na to naterao - kaže policijski izvor.

Објава коју дели Fatimih Davila (@fatimihdavila) дана 6. Јул 2018. у 11:07 PDT

Nadležni kažu da je smrt misice utoliko sumnjivija, jer je u poslednje vreme u Meksiku zabeležena serija smrti strankinja. Vlasti su utvrdile da su za neke od tih smrti odgovorni trgovci ljudima, te ne isključuju mogućnost da je i Fatimih njihova žrtva

Prema nadovima meksičkih medija, trgovci ljudima mame devojke u Meksiko obećavajući im posao u modnoj industriji, a umesto toga ih teraju na prostituciju. Nesrećne žene drže zatočeništvu i prete im smrću ukoliko odbiju seks sa klijentima.

Tagovi: