08.05.2019.

23:00

Foto:

Zabava

EKSKLUZIVNO! ČUVENA KASANDRA OTVORILA DUŠU U INTERVJUU ZA INFORMER: Otkidam na Đokovića, lumpujem uz Cecu i JK!

Koraima Tores, zvezda telenovele "Kasandra", koja je obeležila devedesete u našoj zemlji, u intervjuu za Informer kaže da obožava Srbe! Venecuelanska glumica otkriva da otkida na najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, kao i da lumpuje uz pesme srpskih muzičkih zvezda Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.

- Ne propuštam nijedan Novakov meč! Divim mu se, njegov sam vatreni fan i prosto ga obožavam. Pravi je genijalac. On obeležava istoriju tenisa i drago mi je što sam svedok njegovih uspeha.

Da li ste čuli za neke naše muzičke zvezde?

- Naravno, čula sam za Cecu i Karleušu, sviđaju mi se obe! Volim da đuskam uz njihove pesme. Nažalost, ne razumem šta pevaju, ali to me ne sprečava da uživam u njihovoj muzici. Sviđa mi se taj ritam.

U Srbiji si zbog "Kasandre" i danas veoma popularna. Zbog te serije si nas posetila 1997. godine. Po čemu nas pamtiš?

- Za mene je ta poseta bila neverovatna! Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi.

Patila sam dok su vas bombardovali

Ove godine navršavaju se dve decenije od NATO bombardovanja Srbije. Da li se sećaš tog perioda, da li si pratila šta nam se tada dešavalo?

- Da, sve vreme! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno preplavljao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite.

Kada možemo ponovo da te očekujemo?

- Sanjam da opet dođem u Srbiju! Nadam se da ću biti u prilici makar još jednom da posetim vašu zemlju. Iskreno to želim.

Po čemu je "Kasandra" posebna?

- Ta serija je oborila mnoge rekorde gledanosti širom sveta. Velika ljubav dvoje ljudi dirnula je mnoge. "Kasandra" mi je otvorila vrata u celom svetu i promenila mi život. Zbog uspeha te serije sam se doselila u Kolumbiju, gde i danas živim i radim.

Da li si sa nekim glumcima iz serije u kontaktu?

- Nažalost, nisam. Napustila sam Venecuelu pre mnogo godina i naši kontakti su se prekinuli. Pre nekoliko godina sam srela Karlosa Areazu (Tomasa) u Majamiju, tamo živi. Fantastičan je čovek. Esperansu Magaz (Dorindu) videla sam neposredno pre njene smrti 2013. Bila mi je čast da radim sa njom.

Tagovi: