28.06.2019.

10:07

Foto:

Zabava

(VIDEO) TELOHRANITELJ MAJKLA DŽEKSONA OTKRIVA: On nije bio pedofil! ŠTO JE VEĆA ZVEZDA, VEĆA JE I META!

Budući da je afera “Leaving Neverland” u jeku baš na godišnjicu smrti, mediji su pomalo i ignorisali Džeksona, a najzanimljivija tema trenutno je film “Killing Michael Jackson”, koja istražuje okolnosti smrti kralja popa. Za njegovu je smrt osuđen doktor Mari, koji mu je dao nedozvoljenu kombinaciju lekova.

O životu i smrti pokojnog Džeksona progovorio je i njegov nekadašnji “bodigard” Met Fids. On tvrdi da je pokojni Džekson predosećao svoju smrt i da je danima pre nego što je nastupila zvao svoju porodicu i prijatelje da ga posete. Fids kaže da je Džekson nazvao čak i svog ozloglašenog oca Džoa da se vide.

(VIDEO) 10 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA! Bivša kućna pomoćnica: On je bio depresivni narkoman, demonskog uma, još uvek sanjam prokletu Nedođiju!

 - Predosećao je nešto i hteo je da bude okružen svojim bližnjima -  kaže Fids, koji tvrdi da pokojni Džekson nije bio pedofil, prenosi Index.

 - Bio je najinteligentnija osoba koju sam upoznao u životu i najveća zvezda. Mi ćemo se pobrinuti za ove besmislice, jer što je veća zvezda, veća je i meta -  poručio je.

Tagovi: