20.07.2019.

18:29

Foto:

Zabava

(FOTO) NATA CIRKA SA SESTRIČINOM! KUL TETKA uz šampanjac podučava svoju muzičku naslednicu!

Nataša Bekvalac cirka u po bela dana sa sestričinom Sarom Zoi Šekularac (21) u Crnoj Gori! Informerov paparaco uslikao je pop pevačicu u jednom hotelu u Rafailovićima, gde je ugostila ćerku svoje starije sestre Dragane.

Atrakcija na moru

Zoi je nedavno počela da se bavi pevanjem i objavila je singl "Eto", a Nata je odlučila da taj njen muzički debi treba da proslave kako dolikuje. Zbog toga je pop zvezda pozvala sestričinu da joj se pridruži na letovanju.

Informer

Zoi: Neću duet sa Natašom

Zoi, koja je nedavno na Vrnjačkom karnevalu ponela titulu "otkriće godine", još ne želi da ukrsti glas sa tetkom.
- Zasad nemam u planu duet sa Natašom jer prvo želim da se sama izgradim kao umetnik. Jednog dana bih snimila nešto sa Angelinom, Anastasijom, Elenom Kitić ili Senidom. Ali zamišljam sad situaciju u kojoj bi trebalo da pevam sa Senidom i mislim da bih se osećala ugroženo jer je u pitanju jedna tako moćna i jaka žena - izjavila je mlada pevačica.

- Nataša je kul tetka. Čim joj je stigla sestričina iz Novog Sada, sela je sa njom na hotelsku terasu i poručila im šampanjac. Htela je da nazdrave jer je ponosna što je Zoi krenula njenim stopama i počela da gradi muzičku karijeru. Nata je sestričini bila najveća podrška kada je ova odlučila da se lati mikrofona i oduševila se kada joj je javila da dolazi kod nje na more - priča izvor Informera i dodaje da su njih dve odmah privukle veliku pažnju u hotelu:

(FOTO) ŠOKIRALA! SPREMNA ZA LETNJU AVANTURU! Nataša Bekvalac: Radije biram seks nego knjigu!

- Degustirale su penušavo vino i smejale se iz sveg glasa. Nataša joj je pokazivala nešto na mobilnom telefonu, pa su onda napravile nekoliko selfija. Baš su uživale i bile su super raspoložene.

Kada su završile sa šampanjcem, Nata i Zoi su se nalaktile na ogradu, pa ih je primetilo dosta prolaznika u Rafailovićima.

Informer

- Ljudi sa plaže su gledali u Natu i Zoi dok su ćaskale i gledale u more. Njih dve nisu bile provokativno obučene, ali su ipak mamile poglede. Čuli su se i komentari prolaznika koliko je Bekvalčeva lepa bez šminke. Kada se pročulo da sa njom na terasi stoji sestričina, komentarisali su da izgledaju kao dve drugarice, a ne kao da joj je Nataša tetka. Svi su se okretali za atraktivnom brinetom i plavušom - opisuje naš sagovornik.

ANĐA OPET BACILA OKO NA ZAUZETOG TIPA! Ponaša se kao zaljubljena tinejdžerka!

Bez tetke u provod

Kada se isćaskala sa tetkom, Zoi je sa društvom otišla u noćni život.

- Izašla je u Budvu da sluša Rastu u jednom klubu, a Nata joj je rekla da se lepo provede i da ne žuri nazad u hotel. Ona razume da njena sestričina želi malo da bude i sa svojim društvom, tako da ju je bez problema pustila samu u izlazak - priča naš izvor.

Tagovi: