06.08.2019.

10:13

Foto:

Zabava

ŽENE TREBA DA BUDU SPALJENE NA LOMAČI?! Da je živela ranije, to bi joj se i desilo, tvrdi ANĐA

- Žene bi mogle da budu optužene za veštičarenje zbog nezavisnog seksualnog života, zbog toga što govore o politici i religiji, ili se drugačije oblače. Da sam živela u ranijim vremenima, mogla sam više puta da budem spaljena na lomači prosto zbog toga što bih bila ono što jesam- napisala je glumica. 

Објава коју дели ELLE Magazine (@elleusa) дана 5. Авг 2019. у 5:27 PDT



Ona se osvrnula i na rigorozne uslove u kojima i danas brojne žene žive. 

- U mnogim zemljama videti ženu u javnosti da pleše ili peva je ilegalno. Pomislite na procenjenih 200 miliona žena i devojčica koje su pretrpele sakaćenje genitalija ili otprilike 650 miliona žena i devojaka širom sveta koje su se venčale pre 18. godine. Na hiljade žena i devojčica svake godine ubijaju članovi porodica u takozvanim ubistvima iz časti- podsetila je Džoli na razne tipove nasilja nad ženama širom sveta.

(VIDEO) NEŽNA I ZAVODLJIVA! Novo izdanje Anđeline Džoli!
 

Umorne su žene, kako smatra, od nepravde i zlostavljanja. Kako kaže, ukoliko se opakošću smatra to što žena ne odustaje i odbija da sledi pravila i kodekse, i ne želi da se odrekne svog glasa i prava, onda nam je potrebno više opakih žena. 

- Nisu sve žene rođene da se bore. I nemamo nikakvih magičnih moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge i radimo sa mnogo neverovatnih muškaraca koji vrednuju i poštuju žene kao one koje su im jednake- naglasila je holivudska zvezda.

Tagovi: