09.08.2019.

23:47

Foto:

Zabava

PEVAČICA NASTUPA 17. AVGUSTA PRED RUSKIM DRŽAVNIM VRHOM! Jelena: Radujem se što ću pevati Putinu!

Tomaševićeva ne krije da je presrećna što će se naći na ovako važnom događaju.

- Nastup u parku "Patriot" je veliki izazov, posebno što se tamo očekuje spektakularna ceremonija. Doći će nekoliko desetina hiljada ljudi, ali i kompletan državni vrh Rusije, a očekuje se i prisustvo predsednika Putina - kaže Jelena i dodaje da bi nastup u Moskvi mogao biti vrh njene karijere:

Nastup karijere

Neizmerno se radujem tom nastupu, koji će biti jedan od najlepših u mojoj karijeri
Jelena Tomašević

- Izuzetna mi je čast što ću pevati na takvoj jednoj prestižnoj ceremoniji. Neizmerno se radujem tom nastupu, koji će, sigurna sam, biti jedan od najlepših u mojoj karijeri.

Naša pevačica je poznata ruskoj publici jer je pre deset godina pevala u Kremlju, a 2018. imala je nastup na manifestaciji "Ruska mašta" na Krimu pred više od sto hiljada ljudi. Tada je nastupila na poziv Aleksandra Zaldostanova, lidera najvećeg ruskog moto-kluba "Noćni vukovi", inače velikog prijatelja predsednika Putina.

Bosiljčić zbog uloge
promenio lični opis
 

I dok se Jelena Tomašević sprema za nastup pred Putinom, njen muž Ivan Bosiljčić vredno snima u Sankt Peterburgu. On je zbog nove uloge pustio kosu i potpuno promenio lični opis. Fotografisao se sa kolegama i objavio sliku na Instagramu, a njegovi pratioci komentarišu da nikad nije bolje izgledao.


 

Tagovi: