11.08.2019.

16:55

Foto:

Zabava

MEGAN VAĆARI HARIJA! Kraljevski par na udaru zbog nedoličnog ponašanja

Princ Hari i njegova supruga vojvotkinja od Saseksa, kako javlja Mejl on sandej, u društvu se ne ponašaju onako kako dolikuje njihovoj reputaciji

Megan i Hari uvek insistiraju da na zabavama sede zajedno, jer tako žele da sruše uvrežena "kraljevska pravila". I ne samo što žele da sede jedno kraj drugog, već otvoreno razmenjuju nežnosti, zbog čega se prijatelji princa Harija osećaju neprijatno.

Megan se, kako navodi ovaj list, ponaša "previše američki", i ne samo što ljubi svog supruga, već se oni, bez ustručavanja, i na zaprepašćenje drugih gostiju na zabavama, vaćare!  

Zbog svega toga su Harijevi prijatelji prestali da ih pozivaju u goste, piše Mejl on sandej. 

SLAVLJE U KRALJEVSKOJ PORODICI! Kršten sin Megan Markl i princa Harija!

Iako je uobičajeno da na večerama ili zabavama parovi sede zajedno, to nije u skladu sa pravilima "visokog društva". Naime, postoje tri pravila "sedenja". Glavno je da par nikako ne sedi zajedno, kako se ne bi ometala svečana večera.  

Ovo nije prvi put da Hari, a naročito Megan izazivaju zgražavanje kraljevske porodice, a i dela javnosti zbog svog "nedoličnog ponašanja".   

Informer

 

Prošle godine Megan je, suprotno pravilima, pokušala da Harija uhvati za ruku, ali on ju je odbio iz poštovanja prema svojoj baki, kraljici Elizabeti Drugoj, a nedavno je vojvotkinja od Saseksa došla da gleda teniski meč na Vimldonu u farmerkama, zbog čega joj nije bilo dozvoljeno da uđe u kraljevsku ložu

Tagovi: