14.08.2019.

15:39

Foto:

Zabava

(VIDEO) SKINULA MI JE GAĆE I POKAZIVALA MOJ PENIS! Maneken optužio muzičku zvezdu ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE

Maneken je na Instagramu objavio da je snimanje spota bilo san, ali je istovremeno dodao da je Kejti Peri iskoristila svoj "položaj".

Klos je američku pevačicu optužio da ga je seksualno uznemiravala.

- Jednom prilikom sam doveo prijatelja da je upozna. Kada sam je video, zagrlili smo se i, ona je i dalje bila divna. Ali, u trenutku kada sam se okrenuo da joj predstavim prijatelja, svukla mi je trenerku i gaće i okrenula me kako bi njeni prijatelji mogli da vide moj penis. Da li možete da zamislite kako sam se osećao?!- napisao je Klos.

(VIDEO) ZVEZDA ĆORNULA PESMU! Hit Kejti Peri je plagijat, PLATIĆE MILIONE

On je dodao da je razlog što je devet godina čekao da ovo otkrije to što se uglavnom muškarci na moćnim položajima nazivaju perverznjacima, a da niko ne govori da su i žene na položaju podjednako odvratne.

- Od tog spota sam zaradio 650 dolara, ali i bio 'savetovan' od strane njenih portparola da ne otkrivam ništa o njoj. Tako da, srećna godišnjica spota i jednom od najuvrnutijih, najgorih i najuvredljivijih poslova koje sam ikada radio- napisao je maneken na Instagramu.

Ubrzo po objavljivanju posta oglasio se Kejtin stilista Džoni, koji je sarađivao s pevačicom pre devet godina.

- Neću dozvoliti da tako pričaš o mojoj prijteljici. To je sr*nje, Kejti to ne bi uradila. Svi znamo koliko si bio opsednut njom tokom snimanja videa. Zamišljao si da budeš s njom. Nije u redu da ovo radiš ljudima koji inspirišu druge. Fokusiraj se na sebe i svoju porodicu- odbrusio je Džoni.

Tagovi: