19.08.2019.

12:07

Foto:

Zabava

MAJKL DŽEKSON JE RADIO ČUDNE STVARI! Šeril Krou se i danas pita ŠTA SE DEŠAVALO U GARDEROBI POP ZVEZDE

Šeril Krou je prvi ukus slave osetila kada se tokom osamdesetih pridružila kralju popa na njegovoj turneji u trajanju od 18 meseci, što joj je, kako priznaje, promenilo život.

Na tu turneju je išla i navodna Džeksonova žrtva, Džejms Sejfčak, uprkos što je još išao u osnovnu školu.

- Bilo je ludo iskustvo. On je tada bio najveća zvezda i ja sam dobila priliku da pevam duet zajedno sa njim svake večeri tokom 18 meseci. Bio je veoma zahtevan i na nastupima se tačno znalo kako se i šta i kada radi- ispričala je Šeril.

Na pitanje da li je gledala dokumentarac o slavnom pevaču, koji se fokusira na navode Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka da ih je Džekson seksualno zlostavljao dok su bili deca, Šeril je priznala da nije i da ne želi.

- Bila sam prisutna kada su se dogodile neke stvari za koje sam mislila da su zaista čudne i imam dosta pitanja u vezi sa njima- rekla je pevačica, odbivši da detaljnije objasni kakve su se to čudne stvari dešavale u garderobi pop zvezde.

(VIDEO) 10 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA! Bivša kućna pomoćnica: On je bio depresivni narkoman, demonskog uma, još uvek sanjam prokletu Nedođiju!

Džekson za života nikada nije proglašen krivim po osam tačaka optužnice za zlostavljanje dece, a njegova porodica i dalje negira tvrdnje iznete u dokumentarcu.

- Tragično je to što je umro u 50. godini života. Ali da li smo mislili da će ostariti pred našim očima? To bi bilo tako nadrealno- zaključila je Šeril Krou.

Tagovi: