20.08.2019.

10:57

Foto:

Zabava

PUKLA TIKVA! Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks

Magazin People potvrdio je da se par razišao nakon 6 godina duge veze. Par je u vezi bio od 2013. godine iako nikada nisu zvanično potvrdili njihovu vezu. Ni ovoga puta nisu imali nikakav komentar na pitanja medija. 

Vest o njihovom raskidu došla je pošto je Džejmi uslikan kako se drži za ruke sa pevačicom Selom Vav na izlasku iz noćnog kluba u Los Anđelesu. Sela je pevačica i tekstopisac. Izvor blizak glumcu rekao je za magazin da je reč o mladoj pevačici kojoj Džejmi želi da pomogne. 

Informer



Jedan od gostiju restorana čuo je kako je Džejmi rekao svom prijatelju da se on i Kejti nisu videli mesecima i da su prestali da se viđaju u maju. Tada su se pojavili na Met Gali i pozirali su zajedno po prvi put kao par na nekom javnom događaju. Sve vreme su se smejali i držali za ruke. U aprilu je jedan od prijatelja nekadašnjeg para rekao da oni pokušavaju da budu zajedno što je više moguće, ali da se ponašaju kao odrasle i odgovorne osobe i da uživaju u vremenu koje provode zajedno. 


U poslednjih par meseci oni su se češće pojavljivali u javnosti zajedno, a prošlog decembra su viđeni na jahti. Par je prvi put dao povoda za tračeve o vezi još 2013. godine, samo godinu dana nakon razvoda Kejti i Toma Kruza. Oni su viđeni na plesnom podijumu na jednom događaju u Istočnom Hemptonu, piše People. Glumac je negirao da se nešto dešava između njih, a Kejti je novinarima rekla da ona još uvek apsolutno veruje u ljubav. 

 - Ja sam osoba koja je puna ljubavi. Naravno, želim da opet pronađem ljubav -  izjavila je ona tada. 

Nadamo se da raskid sa Džejmijem neće biti povod za njeno razočaranje.

Tagovi: