21.08.2019.

14:41

Foto:

Zabava

(JEZIVI VIDEO) TEŠKO POVREĐENA SRPSKA MANEKENKA! VISILA DVA SATA U VAZDUHU na imanju kineskog milijardera! POLOMILA KARLICU i traži VIŠEMILIONSKU ODŠTETU

Ču je pozvao grupu mladih modela, te svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom i imanje u Vestčesteru, na kojem ima čitavu garažu punu "super automobila".

Srpkinja Simona je tada, tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju, velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca Simona je ostala "zakucana" 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata!

Nakon toga stigle su hitne službe koje su spasile nesrećnu Simonu, utvrdivši da je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u Yale New Heaven bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD, piše Page Six.

(FOTO) NAŠA LEPOTICA MEĐU VIP ZVANICAMA na najvećem humanitarnom događaju u Njujorku!

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Srpkinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenje svoj Rols Rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, navelo je nekoliko izvora.

Tagovi: