22.08.2019.

12:47

Foto:

Zabava

(VIDEO) NIJE U INVALIDSKIM KOLICIMA! Oglasili se roditelji teško povređene srpske manekenke! SIMONA JE SADA DOBRO!

Simona Andrejić je dva sata visila u vazduhu na imanju u Vestčesteru, u Njujorku, dok nisu došle hitne službe koje su je spasile, utvrdivši da  je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, kao i da joj je ruka hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u "Yale New Haven" bolnicu, preneli su američki mediji.

Međutim, Simonini roditelji demantuju neke od navoda iz američkih medija i kažu da je njihova ćerka dobro.

Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumete i zahvalna sam vam na brizi - rekla je Simonina majka Lepa.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, takođe kaže da su informacije koje su preneli strani mediji - netačne.

Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći - kratko je rekao Marko za Alo.

(JEZIVI VIDEO) TEŠKO POVREĐENA SRPSKA MANEKENKA! VISILA DVA SATA U VAZDUHU na imanju kineskog milijardera! POLOMILA KARLICU i traži VIŠEMILIONSKU ODŠTETU

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenje svoj Rols Rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, otkrilo je nekoliko izvora.

Međutim, Ču je Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno na period od godinu dana, a izvor kaže da je to za Simonu, i u poređenju sa njenom zaradom, sitniš.

Kada nije prihvatila njegovu ponudu, njegov pomoćnik je pretio da će ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i hotelskog smeštaja. Simona je, nakon pretnji, svojom voljom izašla iz hotela.

Ču se nije oglašavao u javnosti, njegov advokat Džon Altoreli nije odgovarao na pozive, a i PR je odbio da komentariše.

Advokat srpske manekenke, jednog od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana i Dior, Salvatore Straculo oglasio se kratkim komentarom:

- Simona ima razarajuće povrede. Ne može da radi i trpi veliki bol. Naknada štete trebalo bi da bude poštena, u okviru zakona.

Tagovi: