02.09.2019.

21:25

Foto:

Zabava

SEVERINA TRAŽILA SRPSKU KOBASICU! Pop zvezda zatvorila muzički program 30. Roštiljade

Hrvatska pevačica nastupila je u subotu u Leskovcu pred 100.000 ljudi i zatvorila muzički deo programa ove manifestacije.
Kako saznajemo, Seve nije imala posebne zahteve, sem toga da uživa u srpskim gurmanlucima.

Voli roštilj
Tražila sam da mi u garderobu donesu roštilj i sve ono što je poznato iz ovih krajeva
Severina Kojić

- Nije glumila zvezdu i na rajder listi su joj se našli voda, sokovi, voće, ventilator na bini i leskovački roštilj, konkretno, kobasice, pljeskavice i ćevapi - priča za Informer izvor blizak organizatoru.

Snajka folkera Dragana Kojića Kebe nije krila koliko je oduševljena srpskom kuhinjom.
- Drago mi je što sam jedan od izvođača ove manifestacije, jer je 'Roštiljada' srpska tradicionalna manifestacija. Zbog toga mi je velika čast što sam ovde i zahvaljujem od srca organizatorima što su me stavili na spisak izvođača. Nikada pre nisam bila u Leskovcu i tražila sam da mi u garderobu donesu roštilj i sve ono što je poznato iz ovih krajeva. Čula sam da kada se ovde dođe, uvek se dobro jede - rekla je Seve pre nego što je publici u Leskovcu priredila noć za pamćenje.
Pre nastupa Severina se provozala javnim gradskim prevozom sa mužem Igorom Kojićem i fotku postavila na Instagram.

Informer

 

Severinu je ugostio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Na prijemu kod njega bili su i direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić, kao i najuspešniji srpski estradni menadžer Bane Obradović.
Organizatori 'Roštijade', koja je sinoć zvanično završena, prezadovoljni su jer su čak uspeli da nadmaše prošlogodišnji rekord u poseti.

 

Tagovi: