07.09.2019.

15:59

Foto:

Zabava

(FOTO/ VIDEO) IMAM CELULIT, PA ŠTA?! Pop zvezda se više NE STIDI SVOG TELA!

Američka pevačica se tako, kako je sama priznala, suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom.

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate šta, to je celulit. Doslovce sam toliko umorna od toga da se stidim svog tela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja. Želim novo poglavlje u svom životu, da mogu da budem autentična, umesto da pokušavam da ispunjavam nečije tuđe standarde - napisala je Demi u opisu fotografije koju je, simbolično, objavila juče baš na Međunarodni dan celulita.

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 5. Сеп 2019. у 5:30 PDT

Lovato je žena koja je prošla kroz mnogo toga. U prošlosti se borila sa poremećajima u ishrani, depresijom, pa je sama sebi nanosila povrede, a završila je i u bolnici zbog predoziranja opijatima.

Danas društvene mreže koristi kako bi edukovala svoje obožavaoce i pratioce o mentalnom zdravlju, a već duže vreme zalaže se i za prava homoseksualaca.

(FOTO/VIDEO) PEVAČICA SE GODINAMA BORILA SA POROCIMA! Sada poslala snažnu poruku novom tetovažom!

Demi je sama odlučila da se prijavi u psihijatrijsku ustanovu, kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski njoj odmah su porekli da je ponovno počela da koristi opijate, nakon raskida sa dizajnerom Henrijem Levijem.

Tagovi: