07.09.2019.

22:30

Foto:

Zabava

POZNATA GLUMICA STAJE NA LUDI KAMEN SA KOLEGOM IZ HRVATSKE! Udaje se Jovana Stojiljković!

Beograđanka i popularni Zagrepčanin zaljubili su se tokom snimanja nastavka hit serije Dragana Bjelogrlića "Senke nad Balkanom".

Informer

Kao Bojana i Mustafa u "Senkama"

Jovana i Goran su zajedno od marta, a svadbu planiraju na proleće naredne godine.

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu i u Zagrebu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

Svadba na proleće

Venčaće se na proleće, a još nisu odlučili gde će praviti svadbu

On nam je ispričao kako se rasplamsala ljubav između lepe Srpkinje i poznatog Hrvata.

- Upoznali su se na snimanju prve sezone "Senki", gde ona igra forenzičarku Bojanu Antić, a on istorijsku ličnost Mustafu Golubića. Tokom snimanja nastavka Bjelinog projekta zbližili su se i započeli vezu. Goran je u prethodnom periodu veoma retko išao u Zagreb, da bi što više vremena provodio pored Jovane. Iznenadio ju je velikim buketom cveća 12. aprila, posle premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu, u kojoj je ona odigrala glavnu ulogu. Kao stariji kolega, velika joj je podrška u poslu - kaže naš sagovornik.

Informer

Jovana i Bogdan na Sarajevo film festivalu

Glumački par obelodanio je vezu na nedavno održanom Sarajevo film festivalu.

Premijera u Sarajevu

Glumački par obelodanio je vezu na nedavno održanom Sarajevo film festivalu, gde su prvi put zajedno uslikani

- Tamo su bili zbog promocije "Senki nad Balkanom 2". Goran je sve vreme zaljubljeno gledao u Jovanu i u Sarajevu su i nastale prve njihove zajedničke fotke - objašnjava izvor.

Bivša Bogdanovićeva devojka

Jovana je bila u vezi sa košarkaškim reprezentativcem Srbije Bogdanom Bogdanovićem! Zajedno su bili pola godine, a ostali su u prijateljskim odnosima.

Goran je, prema pisanju hrvatskih medija, slab na lepotice. Imao je romansu sa pop zvezdom Ninom Badrić i glumicom Natašom Janjić. 

Informer

 

Jovana, koja je prvu filmsku ulogu imala u "Klipu" Maje Miloš, igrala je i u ostvarenjima "Kad ljubav zakasni", "Bićemo prvaci sveta", "Otadžbina", "Branio sam Mladu Bosnu","Panama", "Južni vetar"...

Goran je ostvario karijeru i izvan granica bivše Jugoslavije, pa je igrao u hit serijama "Fargo", " Naslednici", "Poslednji panteri"....






 


 

Pogledajte i bonus video:

Tagovi: