13.09.2019.

09:21

Foto:

Zabava

(FOTO) MOJE JE DA KLIMAM GLAVOM! Pevačica pozvala sve bivše na venčanje, mladoženja ODUŠEVLJEN!

Tokom gostovanja u emisiji Good Morning America ovog utorka Rodrigez je ipak otkrio neke detalje, a najsočniji od njih tiče se popisa zvanica.

Na pitanje voditeljke Sare Hajns o tome hoće li na venčanju biti njihovi bivši supružnici jer i on i Dženifer iza sebe imaju propale brakove, odgovorio je potvrdno.

- Bivši su pozvani na venčanje. Svi su uključeni - otkrio je Aleks i zaključio:

- Što više, to bolje!

Tako na njihovom venčanju, čiji je datum još nepoznat, možemo očekivati pevača Marka Entonija s kojim je Dženifer bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje dece, 11-godišnje blizance Maksa i Emu, zatim plesača Krisa Džada za koga je bila udata od 2001. do 2003. godine i glumca Ojanija Nou s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. godine, piše Index.hr. Takođe, možemo očekivati i Aleksovu bivšu suprugu Sintiju Skurtis, koja je majka njegovih ćerki, 14-godišnje Nataše i 11-godišnje Ele.


Aleks je otkrio i da se njegova uloga u organizaciji venčanja svodi na kimanje glavom.

(FOTO) POPULARNI PEVAČ NAPRAVIO DRASTIČNU PROMENU! Izmenio imidž, društvene mreže ključaju zbog njegove fotografije!



- Kada planirate venčanje s Dženifer Lopez, uglavnom samo mnogo klimate glavom - našalio se i dodao kako ne zna ni gde ni kada će se venčanje održati, kao ni šta će da obuče.

Naravno, šalio se jer je kasnije ipak otkrio jedan detalj o mestu venčanja.

- Odaću vam samo jednu sitnicu. Biće to dugi let - rekao je, a onga ga je voditeljka upitala hoće li se venčati u Dubaiju, što je on porekao.

(FOTO) CECINO SRCE SLOMLJENO! Oprostila se od Grua POTRESNOM PORUKOM: Poslednji pozdrav, generacijo!



Bez obzira na to kada i gde će se održati venčanje, sigurni smo da će to biti pravi spektakl, a nadamo se i da će im oboma ovo biti poslednje venčanje i da će ostati u braku dugo vremena.

Tagovi: