13.09.2019.

15:02

Foto:

Zabava

(FOTO) PET MESECI NAKON RASTANKA PODNELA PAPIRE ZA RAZVOD! Svi misle da je pevačica živela u ljubavi iz bajke, ali iza kulisa se ODVIJAO PAKAO!

Prema navodila magazina "Pipl", par je odlučio da će ostati u dobrim odnosima zbog zajedničkog sina Angela, a njenim zvaničnim podnošenjem papira za razvod na sto dolazi i podela imovine i starateljstvo.Obzirom da Sajmon i Adel nisu potpisali predbračni ugovor, inostrani mediji navode da bi pevačica u ovom slučaju mogla da ostane kraćih rukava, te da bi polovina njenog bogatstva i primanja koje se procenjuje na više stotina miliona evra, mogla da bude podeljena na dva dela.

Објава коју дели Adele (@adele) дана 2. Апр 2019. у 11:51 PDT


Veći deo javnosti je smatrao da je njihov razvod potpuno neočekivan, ali istina je da je njihova ljubavna veza oduvek bila na klimavim nogama. Sajmon se još 2014. godine iselio iz njihovog zajedničkog stana, a godinu dana kasnije su ih paparaci fotografisali tokom svađe na ulici.



RAZVODI SE ADEL! Pevačica i biznismen se rastaju posle 7 godina



Njihovoj ljubavi nije presudila razlika u primanjima, već česta putovanja zbog posla i pevačicino novo društvo u Los Anđelesu. Adel je tako u aprilu bila u izlasku s glumicom Dženifer Lorens u Njujorku, a druži se i s glumicom Emom Stoun i komičarkom Ejmi Šumer. Takođe, jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje javnog sveta i odlazaka na velike događaje, dok je Adel to obožavala.
 

Објава коју дели Adele (@adele) дана 29. Окт 2017. у 2:21 PDT


Adel je navodno podršku nakon razvoda potražila na aplikaciji 'Raya', ekskluzivnoj aplikaciji za upoznavanje novih ljubavnih partnera kojoj pristup imaju glumci s holivudske A liste, pop-zvezde i uspešni pojedinci iz kreativnih profesija s najmanje 5000 pratilaca na Instagramu. Čini se kako pevačica već neko vreme širi svoj društveni krug preko te aplikacije, a u junu je uhvaćena i kako se ljubi s drugim muškarcem koji je jako ličio na njenog uskoro i zvanično bivšeg supruga.

Tagovi: