07.10.2019.

18:28

Foto:

Zabava

SLAVNI GLUMCI SE SKORO POTUKLI OKO PRINCEZE DAJANE! Elton Džon otkriva koliko je zapravo FATALNA BILA LEJDI DI!

Britanski Daily Mail objavio je neke delove biografije, u kojima je Elton opisao anegdote iz druženja sa britanskom kraljevskom porodicom, a između ostalog pomenuo je i večeru na kojoj su prisustvovali princeza Dajana, Džordž Majkl, scenarista Ričaed Kertis sa suprugom, kao i glumci Ričard Gir i Silvester Stalone. 

Informer

 

Kako tvrdi Elton, između Ričarda Gira koji je nedugo pre toga raskinuo sa Sindi Kraford, i princeze Dajane su sevnule varnice, a to se nije ni najmanje svidelo Staloneu. 

(VIDEO/FOTO) PRSTEN PRINCEZE EUGENIJE JE IMPRESIVNIJI OD PRSTENA KEJT MIDLTON! Jedan važan detalj mu ipak daje prednost

- Ričard i Dajana su delovali obuzeti jedno drugim. Sedeli su pored kamina i razgovarali. Nisam mogao, a da ne primetim da se zbog toga zavladala neprijatna atmosfera. Njihov prijateljsko ponašanje se nije baš svidelo Silvesterz Staloneu. Mislim da je na večeru došao sa namerom da zavede Dajanu, ali ovo mu je pomrsilo planove - piše Elton. 


Kad je došlo vreme da sednu za sto, primetio je da su oba glumca nestala. Elton je tada poslao svog sadašnjeg muža Davida Frniša da ih pronađe, a on ih je navodno zatekao na ivici tuče.

- Zatekao ih je kako se koškaju, spremni da se potuku zbog Dajane - tvrdi pevač. David je ipak uspeo da ih smiri, a nakon večere su Dajana i Ričard nastavili prisan razgovor. Stalonea je to toliko razbesnelo da je ubrzo otišao. 

- Vikao je da nikad ne bi došao na večeru da je znao da će princ jebeni šarmer biti ovde i dodao: "Da sam je želeo, bila bi moja". Pričekali smo da se ode, a onda smo tek počeli da se smejemo. Dajana ništa nije primetila - zaključio je Elton.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: