15.10.2019.

14:53

Foto:

Zabava

(FOTO) SEĆATE LI SE SKALI IZ SERIJE "DOSIJE X"? Glumica koju smo OBOŽAVALI danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO!

Džilijan svi pamtimo po ulozi vatrene crvenokose Skali, agenta koji se hrabro suočava sa fantastičnim krimislučajevima koji su oduzimali dah gledaocima širom sveta. Već duže vreme ne gaji takav imidž i plavuša je, ali na najnovijim fotografijama na kojima je uhvaćena neki je možda ne bi ni prepoznali.

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Oct 7, 2019 at 8:32am PDT

Danas je 51-godišnja glumica mršava plavuša kratke kose, a uz sve to ne krije da se čak više puta podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica, ne bi li zaustavila starenje. Otvoreno je priznala da se plaši starenja i da se pribojava da će ostati zaboravljena.

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Oct 7, 2019 at 5:13am PDT

- Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana videla sebe na ekranu i shvatila da sam se promenila. To je bilo šokantno spoznanje sebe. Plakala sam ceo dan. To je trenutak kada se čovek treba okrenuti sebi i drugim vrednostima - ispričala je glumica.

Da se dugo bori sa slikom same sebe, dokazuje i to što je 2017. godine objavila knjigu za samopouzdanje ženama u kojoj je pokušala da približi tehnike za povratak izgubljenog samopouzdanja.

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Sep 7, 2019 at 7:53am PDT

Džilijen poslednjih godina živi u Londonu, a uglavnom snima serije britanske produkcije. Posle Skali u seriji "Dosije X" zapaženije uloge imala je i u seriji "Sex Education", a uskoro će se pojaviti i u trećoj sezoni serije "Kruna".

Tagovi: