30.10.2019.

18:42

Foto:

Zabava

PEVAČICA U CENTRU AUKCIJSKOG SKANDALA! Izgubila haljinu dugu sedam metara, sada su pale pretnje i milionske tužbe! (FOTO)

Naime, prema pisanju inostranih medija, spremačica hotela u kome je Gaga odsela, pronašla je haljinu i odlučila da je proda na velikoj aukciji u Los Anđelesu 31. oktobra za nekoliko miliona američkih dolara, zbog čega joj preti ozbiljna tužba.

Prema rečima spremačice, Gaga je svoju haljinu ostavila u hotelu, a ona je odmah istog dana to prijavila menadžemntu hotela koji je kontaktirao policiju u nadi da će uspeti da dođu do nekoga iz pevačicinog tima.

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 8. Јан 2019. у 10:29 PST

Međutim, prema njihovim rečima, nije bilo nikakvog odaziva, te je menadžement hotela vratio haljinu spremačici, jer prema njihovim pravila, svaki predmet koji je pronađen u sobama, a koji nije vraćen u periodu od devedeset dana, pripada spremačicama koje su određeni predmet pronašle.

Tim za odnose sa javnošću modne kuće "Valentino" kontaktirao je hotel i zahtevaju da im se haljina vrati, te da se povuče sa pomenute aukcije, inače će, kako pišu inostrani mediji, tužiti hotel i spremačicu.

RETKO KO ZNA NJIHOVA PRAVA IMENA! Da li ste znali kako se ove holivudske zvezde zapravo zovu?

Haljina od svile procenjuje se na više miliona dolara, a u januaru 2019. godine dizajnirana je specijalno za pevačicu koja ju je obukla samo jednom, na pomenutoj dodeli nagrada. Duga je sedam metara, a rađena je po uzoru na haljinu koju je nosila Džudi Garland 1954. godine, kada je glumila u originalnom izdanju filma "Zvezda je rođena".

BONUS VIDEO:

Tagovi: