08.11.2019.

16:10

Foto:

Zabava

ISPLIVALA TAJNA SLAVNE PEVAČICE Tri decenije VOLELA JE SAMO JEDNU ŽENU, a morala je da je ostavi! Njen postupak na venčanju SVE JE OSTAVIO U ČUDU

- Sve je počelo prvog leta kad smo se upoznale. Tada je pao prvi poljubac. Ništa nije bilo planirano, samo se dogodilo - kazala je Robin koja je prvi put govorila pred kamerama. Pravu prirodu odnosa sa pevačicom dugo je krila, a sve to je počelo u 80-ima kada su još bile tinejdžerke.

Rekla je kako su prvu noć zajedno provele nedugo nakon prvog poljupca, a sve to je objasnila u svojoj knjizi 'A Song For You:  My Life with Withney Houston'.

ZLOSTAVLJANA SAM, ALI TO NIJE BIO MUŠKARAC! Mračna tajna pokojne pevačice!

O MRTVIMA SVE "NAJLEPŠE": Optužio Vitni Hjuston da ga je NAVUKLA NA DROGU!


Robin i Vitni bile su prijateljice čak tri decenije. Upoznale su se u letnnjem kampu, a pevačica je bila dve godine mlađa od nje. Rekla je kako je veza između njih dve u početku bila samo fizička, a pošto nije znala koliko će sve to trajati pokušala je uživati u svakom trenutku. 

Vitni je fizičku vezu raskinula čim je potpisala svoj prvi veliki ugovor. Robin tvrdi da ju je upozorila da ako neko sazna za njih imaće problema u karijeri, što je bila istina 80-ih. Pevačica se udala za Bobija Brauna 1992., a jedna od deveruša bila je upravo Robin, prenosi Večernji list.


 

Tagovi: