13.11.2019.

12:46

Foto:

Zabava

KOŠARKAŠ JE PREVARIO DOK JE BILA TRUDNA, A ONDA I SA NAJBOLJOM DRUGARICOM! Sad očajnički želi da se pomire, objavljuje njene fotke! (FOTO)

Naime, košarkaš joj u poslednje vreme često komentariše fotografije na društvenim mrežama, a sada je otišao i korak dalje, te je podelio fotografiju Kloi Kardšijan sa jedne dodele nagrada na svojim mrežama.

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on Nov 11, 2019 at 8:06am PST

"Čestitke Kloi što je drugu godinu zaredom uzela istu nagradu za najbolju rijaliti zvezdu. Plus, fascinira me tvoje telo, fenomenalno je što inspirišeš druge da izgledaju bolje, vau, vau, vau" , napisao je njen nekadašnji partner.

Slavni košarkaš je poslao bivšoj i veliki buket cveća na kućnu adresu, a samo nedelju dana ranije ostavio joj je i komentar na Instagramu.

Informer

Kloi je samo lajkovala njegove objave i komentare, ali nije uzvraćala nikakvim konkretnim izjavama ili porukama.

Podsetimo, ovaj par je prvi put raskinuo kada je Kloi bila trudna sa njihovom ćerkom. Ona mu je nakon toga oprostila neveru, ali je ubrzo odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav jer je Tristan uhvaćen u krevetu sa Džordi Vuds, nekadašnjom najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

Tagovi: