16.01.2020.

14:54

Foto:

Zabava

ABRAMOVIČEVA BIVŠA ŽENA SE PONOVO UDAJE! Lepotica upecala NOVOG BOGATAŠA, OVO SU DETALJI LUKSUZNE SVADBE

Kako pišu mediji, venčanje će biti održano u poznatom švajcarskom skijalištu Sent Moric, a prisustvovaće mu oko 300 gostiju iz sveta sporta, šoubiznisa, kulture i politike.

Par koji se verio početkom leta, u oktobru je navodno uplovio u bračnu luku i pripremio intimno slavlje tek za najbliži krug porodice u Parizu, a sada će biti održano gala venčanje.

Informer

 

Svi gosti odsedaju u luksuznom hotelu nedaleko od šatora, a koliko je ova lokacija tražena za specijalna venčanja svetskih milijardera potvrđuje činjenica da je ovde svoju svadbu prošle godine organizovao najbogatiji Azijat Mukeš Ambani.

Ruskinja Daša Žukova pre tri godine se razvela od milijardera Romana Abramoviča s kojim ima dvoje dece. U braku su proveli deset godina, a petnaest godina mlađa Daša, ćerka ruskog magnata, bila je Abramovičeva treća supruga.

@ dasha_zhukova_fp је поделио/ла објаву дана 9. Дец 2019. у 9:58 PST

Njen novi izabranik i ona poznaju se već nekoliko godina i dugo su bili prijatelji, ali očigledno su vremenom spoznali da su mnogo više od toga.

Informer

 

Niarkos dolazi iz bogate porodice grčkih brodovlasnika, a samo se umetnička kolekcija njegovog oca procenjuje na preko dve milijarde dolara. Pre Žukove bio je u vezi s manekenkom Džesikom Hart sa kojom je bio i veren, a u svojim dvadesetima bio je u vezi s Paris Hilton, Meri Kejt Olsen i Lindzi Lohan.

Tagovi: