19.02.2020.

12:21

Foto:

Zabava

TREBALO BI DA POSETIŠ PSIHIJATRA! Evo zbog čega su fanovi napali Megan Markl

Naime, kako prenose strani mediji bivša zvezda serije "Suits", profil Megan i Harija prepun je negativnih komentara otkako su njih dvoje odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti, a njena poslednja objava uređivanja naslovnice "Voga" je izazvala opštu polemiku, te su se nizali negativni komentari, a Megan ih sve navodno obrisala.

POTPUNI RASPAD KRALJEVSKE PORODICE! Posle 26 godina objavio da se razvodi, KRALJICI SE OVE NOVOSTI NEĆE DOPASTI! (FOTO)

KRALJICA ELIZABETA TRAŽI OD MEGAN I HARIJA DA SE VRATE U BRITANIJU! Ponuda koju neće moći da ODBIJU, a evo i zbog ČEGA

- Trebalo bi da posetiš psihijatra i prestaneš da se igraš na društvenim mrežama. Ne zaslužuješ više ovaj profil. Napravi sopstveni, promoviši sebe i zarađuj novac od toga, ne od kraljevske porodice. Postani finansijski nezavisna - poručili su joj u komentarima, jer Megan i Hari koriste zvanični Instagram profil koji su koristili dok su bili deo kraljevske porodice.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Feb 5, 2020 at 11:02am PST

Bilo je i komentatora koji su potvrdili da im je prethodni komentar "nestao".

KRALJICA SE SVETI KORAK PO KORAK! Evo kako je ovog puta kaznila Megan! Ovo će je zaboleti!

30 MILIONA ZA NOVU VILU! Megan i Hari kupili NEKRETNINU od koje ZASTAJE DAH! 640 kvadrata, luksuz, a tek da vidite POGLED (VIDEO)

- Da, moj komentar je izbrisan, a jedino sam napisao da je ima loš ukus za uređivanje - napisao je pratilac, dok je drugi dodao:

- Gde su otišli svi negativni komentari sa preko 2000 lajkova? Zaista je sramotno dopustiti komentare na fotografijama, a onda brisati svaki komentar koji ti se ne sviđa, a da ne krše ni jednu Instagram politiku- piše u komentaru.

Tagovi: