20.02.2020.

14:55

Foto:

Zabava

"UBIO JE BOGA U MENI!" Pretučena poznata GLUMICA - muž joj naneo jezive POVREDE! Policija ga odmah PRIVELA

Holivudsku glumicu Hajden Panetijer (30) navodno je na Dan zaljubljenih pretukao njen dečko Brajan Hikerson, nakon čega je on uhapšen zbog porodičnog nasilja.

Policija je saopštila da je glumica imala crveno i oteklo lice, kao i ogrebanu ruku, a sama je optužila Hikersona da ju je udario šakom u lice.

Napad su prijavile komšije koji su videli Brajana kako unezvereno hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

"Ubio je Boga u meni", vikala je Hajden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brajan urlao kako ne želi da bude optužen za neka s*anja.

Ovo nije prvi put da je 30-godišnjakinja žrtva Brajanove agresije - u maju prošle godine policija je već intervenisala.

Tom prilikom ju je Brajan navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

"Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen trenutni život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše", otkrio je prošle godine izvor blizak glumici.

Hajden je inače bila u vezi sa čuvenim bokserom Vladimirom Kličkom od 2009. do 2018. godine, a par ima i ćerkicu Kaju (5). Zanimljivo je da Kaja živi sa ocem, te da je Hajden veoma retko viđa.

Tagovi: