25.02.2020.

14:15

Foto:

Zabava

(VIDEO) 10 KUPATILA, BAZEN, TENISKI TEREN I VINSKI PODRUM Hari i Megan kupuju luksuznu vilu od SLAVNOG GLUMCA, vrednu 7 MILIONA DOLARA

Njih dvoje će zvanično preseći sa svim kraljevskim dužnostima 31. marta, a kako je Megan istakla, par će živeti na relaciji Velika Britanija - Sjedinjene Američke Države, dok će Božićne praznike u trajanju od šest nedelja prvoditi u svojoj vili na ostrvu Vankuver, vrednosti 14,1 miliona dolara.

Dok trenutno borave u Kanadi, u medijima se pojavila priča da razgledaju vilu u Kaliforniji kako bi bili što bliži Meganinoj mami Doriji Regland, Silikonskoj dolini i Holivudu. 

Informer

Po navodima stranih medija, par razgleda vilu koju trenutno poseduje Dejvid Haselhof sa suprugom Bruk Berk i koja sadrži osam spavaćih soba, 10 kupatila, kućni bioskop, vinski podrum, garažu koja ima mesta za četiri automobila, bazen i teniski teren.

Vila se prostire na 1,75 ari zemljišta, sa 1.138 metara kvadratnih stambenog prostora.

Informer

Ukoliko se odluče za ovu vilu, komšije će im biti neka od najvećih imena Holivuda - Robert Dauni Džunior, Mel Gibson, Dik van Duke i Kejtlin Džener. 

Tagovi: