21.03.2020.

20:00

Foto:

Zabava

VESNA DEDIĆ PRVI PUT ISKRENO O SVEMU! Otkrila nam je zašto nema emisije "Blakanskom ulicom" na RTS, ALI I MNOGE DRUGE STVARI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA!

Vesna Dedić nam je ispričala o prekidu emitovanja serijala Balkanskom ulicom.

- Nije ukinuta, dala sam otkaz. I narednih mesec dana će da budu emitovane. Emisija nije sklonjena sa programske šeme, ponekad je bila. Emisija je skraćena, nemam produkcije uslove, odnos prema meni i kao ženi novinarki i prema emisiji postao je nepodnošljiv. Onog trenutka kad je postao nepodnošljiv, ja sam dala otkaz. Sad mi je žao što to nisam uradila pre četiri godine. U momentu kad sam dala otkaz nisam znala šta dalje, ali sad znam. Kada su mediji objavili da sam dala otkaz na RTS, javilo se mnogo prijatelja i medijske kuće i hvala svima na tome. Nije bitno čiji ugovor ću potpisati, važno mi je da svi ti ljudi koji su nazvali ostaju meni u srcu i imaju me za sva vremena - rekla nam je ona.

- Volela bih da budem vlasnica kafane koja bi se zvala ili Pola duše ili Zauvek u srcu. Tu bih ja kuvala, servirala, služila i kad tad ću zaista imati svoju kafanu - poručuje ona.

Ljubav je uvek na ceni, kaže ona, dodajući da je moderno da danas omladina govori da im ljubav nije potrebna. 

- Postalo je strašno moderno da se među mladom generacijom govori da ne mogu da se zaljube, da im to nije potrebno i da mogu bez ljubavi. Sve su to floskule i gluposti. Potreba svakog čoveka i žene za ljubavlju, nežnošću, razumevanjem ista je i danas i pre 20 vekova.

Vesna nam na kraju otkriva da ima podočnjake jer radi na svojoj novoj knjizi.

- Nisam bila u kafani, već pišem po celu noć svoj novi roman “Ne dam te”. Sad da odem u kafanu porucila bih More tuge od Saše Matića i ova pesma se nalazi u mom novom romanu koji izlazi u junu - naglašava ona.

A šta je još Vesna Dedić otkrila u novom izdanju emisije "Žene bez tajni" autorke i novinarke Dejane Kljajić možete pogledati u video-snimku ispod: