30.03.2020.

23:06

Foto:

Zabava

(FOTO) TRAMP IH ISPALIO, A I KANAĐANI! Megan i Hari zatvaraju profil na Instagramu, ODOŠE KRALJEVSKE TITULE!

Prema pisanju stranih medija, Megan Markl i princ Hari preselili su se iz Vankuvera u Los Anđeles. Kanadska vlast nije htela da plaća njihovo obezbeđenje, a ne želi ni američka, o čemu se oglasio i američki predsednik Donald Tramp.

ZA 5 MINUTA, 5 MILIONA! Megan Markl dobila NOVU POSLOVNU PONUDU - ovo ne može da odbije?!

(FOTO) MAJKA ME JE NAUČILA BULIMIJI! Zvezda serije "Vesele sedamdesete" šokirala svojom ispovešću!

- Sada su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati za njihovo osiguranje. Neka sami plate! - napisao je na Tviteru i poslao jasnu poruku supružnicima.  

U međuvremenu, američki predsednik je dobio odgovor.

- Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne planiraju da od američke vlade traže zaštitu. Već je napravljen aranžman za privatno finansiranu zaštitu - napisano je iz PS službe bivšeg kraljevskog para. 

Megan i Hari danas odstupaju s kraljevskih dužnosti, a njihovi životi će se uveliko promeniti. Takođe, najavili su da službeni nalog na Instagramu, koji prati 11, 3 miliona ljudi, više neće korsiti za objavu vesti o dobrotvoronom radu i projektima.

(FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA NAKON KORONAVIRUSA! Slavni par po izlasku iz karantina konačno kod kuće!

- Ono što je trenutno najvažnije jeste zdravlje i dobrobit svih ljudi širom sveta i pronalaženje rešenja za mnoga pitanja koja su usledila kao rezultat pandemije - piše u saopštenju na Instagramu i dalje se navodi:

- Dok svi pronalazimo ulogu koju treba da odigramo u ovom globalnom preokretu i menjanju navika, svi se fokusiramo na ovo novo poglavlje kako bismo razumeli najbolji način da damo svoj doprinos. I dok nas nećete videti ovde, rad se nastavlja.

(FOTO) MOŽETE DA BROJITE SVOJ NOVAC! Ni Kim Kardašijan ne zna šta da radi: "Svaki predlog je dobrodošao"!

Megzit je uzburkao britanski dvor, Megan i Hariju oduzeo titule kraljevskih visočanstava, kao i upotrebu "Rojas Saseks" u bilo koje,a posebno i u marketinške svrhe.

Ono što su zadržali jeste titula vojvotkinje i vojvode od Saseksa.

Tagovi:
Žena SAD ispala Kraljevska porodica Kanada plaćanje Preseljenje Princ Hari obezbeđenje poznati sloboda Donald Tramp kraljevski par Megan Markl kraljevske titule