14.04.2020.

21:23

Foto:

Zabava

MUŽ PEVAČICE PINK PROGOVORIO O NJENOM STANJU: Koronavirus joj je skroz NAPAO PLUĆA, jedva je disala!

Pink je na Instagramu 3. aprila otkrila da su njih dvoje pozitivni. Hart je rekao kako Jamesonova borba s ovom bolešću dokazuje kako nema imunih na koronavirus. 

- Bilo je napeto. Oboje su se razboleli. Moj sin je imao gore simptome, što je pobilo celu teoriju da ovo pogađa samo starije ljude. I moja je žena je bila prilično loše. Ima astmu. Koronavirus joj je napao pluća. Teško je disala - kazao je Hart gostujući u Jason Ellis Showu.

PEVAČICA PINK ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Članovi njene porodice završili u KUNĆNOJ IZOLACIJI!

- Pink je postala zaista nervozna nakon što je videla kako se brzo širi koronavirus, smatra se ugroženom zbog svog stanja s astmom. Nismo nigde izlazili, bili smo u potpunoj izolaciji. Živimo u malom gradu i nismo želeli da se neko slučajno zarazi ovim virusom. Samo smo otišli do doktora i pedijatra - izjavio je Carey. 

Pink je na svom Instagramu 3. aprila kritikovala saveznu vladu što nije učinila testove dostupnijim. 

- Ljudi moraju da znaju da bolest mogu da dobiju i mladi i stari, i zdravi i nezdravi, kao i bogati i siromašni. Testiranje mora biti besplatno i široko dostupno kako bismo zaštitili svoju decu, naše porodice, prijatelje i našu zajednicu - napisala je.