Autor: Informer.rs

17.04.2020.

16:26

Foto:

Zabava

U OVOM IZDANJU IH JOŠ NISTE VIDELI! Megan i Hari NEPREPOZNATLJIVI - Uhvaćeni kako šetaju LOS ANĐELESOM! (FOTO)

Megan Markl i Princ Hari uslikani su prvi put otkako borave u Los Anđelesu i to u neočekivanom izdanju.

Informer

Naime, fotografi su uhvatili Megan Markl i princa Harija kako dostavljaju pakete sa hranom ljudima koji boluju od kritičnih bolesti. Njih dvoje volontiraju u Los Anđelesu, a u trenutku kada su uslikani pomagali su jednoj nevladinoj organizaciji da dostavi pakete sa hranom.

SKANDAL! ANĐELINA SPREMILA OSVETU! Silno želi da RAZDVOJI Breda i Dženifer, a evo kako ga sada UCENJUJE!

 

 

Megan i Harija su sve vreme pratili pripadnici obezbeđenja, a njih dvoje su preduzeli sve mere opreza pa su nosili zaštitne maske preko lica, ali i samo po jednu rukavicu. Oni su dostavljali hranu ljudima koji spadaju u rizičnu grupu jer boluju od kritičnih bolesti.

Kako piše "Dejli mejl" žena kojoj su dostavili hranu isprva nije prepoznala bračni par. Njih dvoje su pozvonili na vrata, Megan se predstavila, a žena nije očekivala da će joj pomoć doneti baš Marklova.

SLAVLJE U DOMU BALI BEGA! Njegova supruga PODELILA RADOSNE VESTI - ČESTITKE stižu sa svih strana! (FOTO)

 

Čelnik nevladine organizacije za koju Megan i Hari volontiraju, Ričard Ajob, istakao je kako oni ne žele da se ističu u svom volonterskom radu, ali da je on počastvovan što su njih dvoje deo rada njegove organizacije. Ajob je je istakao i kako je Megan htela da Hari nakon selidbe u njen rodni grad prvo vidi filantropiju tamošnjih stanovnika, što je po njemu zaista divan gest. Kraljevski par sa svima je ljubazno pričao, a nemaju problem da volontiraju.