20.04.2020.

16:26

Foto:

Zabava

"OVO MI SE GADI..." ŠOK! Viktorija Bekam OTPUSTILA 25 RADNIKA - SKANDAL U JEKU KORONE! Evo šta se DESILO!

Poznati voditelj Pirs Morgan je veoma burno reagovao kada je čuo da je Viktorija Bekam u jeku pandemije koronavirusa i situaciji kada su mnogi ljudi egzistencijalno ugroženi, otpustila 25 radnika.

Informer

Voditelj je zamolio Bekamovu da ponovo razmisli o odluci, kao i da razmotri vladinu šemu za spasavanje, s obzirom na to da njena porodica vredi oko 335 miliona funti.

INTERNETOM KRUŽI EKSPLICITNI SNIMAK! Naša pevačica u centru SKANDALA! Oglasila se - Nikakve veze sa tom BLJUVOTINOM NEMAM (FOTO)
 

 

Kako strani mediji tvrde, kriza je udarila na svim poljima, pa tako ni dizajnerka ne uzima svoj platu, ali ističu i da je izgubila još jednog visokog rukovodioca nakon što je njen glavni direktor marketinga dao otkaz.

Informer

Pirs je pokrenuo oštar napad:

- Izvini, ali ovo mi se gadi. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreskih obaveznika koji ti očajnički treba. A to što ti više ne treba, da uložiš u svoje osoblje i pomogneš im u tvom neuspešnom poslu – rekao je voditelj.

Ako Vlada prihvati njen predlog, ona bi videla da poreski obveznici plaćaju 80 odsto njihove zarade do 2.500 funti mesečno po zaposlenom. na nju.