18.05.2020.

19:12

Foto:

Zabava

UGOJILA SE 8 KILA, TEŠKO PODNOSI TRUDNOĆU! Sofija Milošević priznala da je razmažena trudnica, pa otkrila kako se Luka ponaša prema njoj!

Manekenka Sofija Milošević je tokom trudnoće veoma aktivna na društvenim mrežama, te svakodnevno pratioce obaveštava o promenama koje ima kao trudnica. 

OPA BATO! Sara Reljić pozira sa Kendijem - ON SE JEDVA OBUZDAO, OTKOPČAN MU ŠLIC! Svi priželjkuju da BUDU ZAJEDNO! (FOTO)

Sofija čeka bebu sa fudbalerom Lukom Jovićem, a sad je otkrila koliko se ugojila tokom trudnoće kao i kada će se venčati. 

Informer

- Kako sam saznala, odmah je počela mučnina, muka, bile su takve muke i bilo mi je bilo tako loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma - rekla je manekenka i istakla da je veoma razmažena kao trudnica: 

KAO MILION DOLARA! Ceca Ražnatović u PETOJ DECENIJI pokazala kako izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE! Kakva LEPOTA! (FOTO)

- On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve - ispričala je Sofija i otkrila kada će izgovoriti sudbonosno "da": 

- Nismo još isplanirali svadbu, bilo je priče, a nismo u celoj ovoj situaciji, jesmo pričali, ali ne u skorijem periodu -  rekla je Sofija i otkrila za emisiju "Ekskluziv" da neće sama kreirati venčanicu. 

Informer