19.05.2020.

17:22

Foto:

Zabava

BIĆU SJAJNA MAJKA, ALI... Pevačica RASKINULA DESETOGODIŠNJU VEZU, nakon svega što je prošla ima samo da kaže ovo!

Pevačica Marina Visković je bila u vezi sa emotivnim partnerom čak 10 godina, a zbog intimnih razloga ona je rešila da stavi tačku na tu priču. 

UPS JECO! Žena Novaka Đokovića se RAZGOLITILA - Probudila MAŠTU MUŠKARCIMA kao nikada do sada! (FOTO)

Iako su mnogli očekivali da bude venčanja, to se nije desilo, a pevačica je posle nekoliko meseci otvorila dušu i u emisiji "Premijara" otkrila šta je pravi razlog okončanja te veze. 

Informer

- To su sada neki intimni razlozi, ali ja sam najviše ponosna na taj neki period mog života. Smatram da je izuzetno da imate u životu nekog koga volite svim srcem i da neko voli vas. I da mogu da biram, opet bih isto izabrala - rekla je Marina i otkrila da li je u kontaktu sa bivšim.

Informer

- Imamo kontakt. Ja se vrlo teško prvo zaljubim, zaljubljujem se u inteligenciju, dobrotu i ophođenje prema meni. Dosta sam loših iskustava čula, ja sam imala stvarno sreću da doživim nešto prelepo i jako sam na to ponosna. Najbitnije mi je to kako me neko gleda, kako se prema meni ophodi i da je dobar čovek, to je iznad svega - rekla je pevačica, a onda progovorila o majčinstvu.

"PAZI DA NE UPADNEŠ" Influenserka se približila bazenu, pa istakla gu*u, SVI GLEDAJU U TO VRELO TELO!

- Majčinstvo je za mene nešto najlepše na svetu i jako bih se radovala kada bi se to desilo, jer prosto mislim da ću biti sjajna majka, ali mislim da još nisam spremna za to - rekla je Marina.