19.05.2020.

22:33

Foto:

Zabava

NA DANAŠNJI DAN VENČALI SU SE HARI I MEGAN! Svadba nije prošla bez SKANDALA, a ceremoniju u crkvi obeležile su SUZE NJENE MAJKE!

Tog dana je princ slomio na hiljade srca devojaka koje su maštale da će se udati za njega, a ceremonija nije mogla proći bez skandala koji su priredili članovi mladine porodice.

Na ceremoniju venčanja, kao ni na svadbeno veselje u Windsoru, nije došao niko osim Meghanine majke Dorije Ragland. Njen otac Thomas u poslednjem trenutku otkazao je svoj dolazak pravdajući se da je imao infarkt, a nakon venčanja njegova svađa sa ćerkom je kulminirala. Nikad se više nisu čuli ni videli.

Informer

Meghan nije pozvala polusestru Samanthu, polubrata Thomasa, ali ni stričeve, tetke...

Mnogima je bilo tužno gledati kako je strana crkve na kojoj je bila Harryjeva porodica puna, a na mladinoj strani sedele su samo uplakana majka i jedna prijateljica.

Ipak, to nije pokvarilo dan i kraljevsko venčanje je postiglo neverovatnu gledanost. Meghan je nosila venčanicu modne kuće Givenchy. Svi su pričali o njenom jednostavnom izgledu, kao i o se*si haljini u koju se presvukla kasnije.

Informer

Meghan i Harry samo su godinu i po dana proveli na dužnosti vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Početkom ove godine objavili su da napuštaju kraljevske dužnosti i sele u Ameriku, a krajem septembra i službeno su napustili kraljevstvo.

Informer