25.05.2020.

23:00

Foto:

Zabava

DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! Ima 67 i izgleda kao devojčica: "Svuda je normalno da izgledate dobro, samo kod nas nije"

Danica Maksimović najnovijim fotografijama je pokazala da žena i sa 67 godina može da izgleda savršeno. Iako su žene često na meti loših kometara, kod glumice to nije slučaj, pa otkriva kako vodi računa o svojoj liniji. 

Danica Maksimović važi za damu sa najviše stila na našim prostorima, a gde god da se pojavi prisutne ostavlja bez daha. Kada je na društvenim mrežama objavila fotografije iz đakuzija, pokrenula je lavinu komentara. 

SVI ZANEMELI NA TRENUTAK! Glumica Danica Maksimović u sedmoj deceniji PRKOSI MLADIM DEVOJKAMA - GOLE NOGE U PRVOM PLANU!

ZATEGNUTE HELANKE U 67. GODINI! Danica Maksimović ZADALA DOMAĆI ZADATAK ŽENAMA - Sve puca na njoj, a tek GOLA RAMENA!

Velika većina je primetila da Danica izgleda fenomenalno, pa su je pohvalile i Marija Vicković, Nada Šargin, Lidija Vukićević, kao i kolega Sloba Stefanović.

- Svuda u svetu je normalno da čovek izgleda dobro i da vodi računa o svom pshičkom i fizičkom zdravlju - ističe glumica.

- Malo je genetika, majka priroda. Moja mama je uvek bila vitalna i imala lep ten. Svima u oči upada moj ten. Vežbam, vodim računa o sebi, godinama. Ne znam što je tolika frka oko mojih fotografija? Naravno da ne jedem sve, samo što mi prija i koliko ću tog danada potrošim kalorija. Ne jedem mnogo i ne večeram - otkrila je ona tajnu svog dobrog izgleda.