02.06.2020.

22:37

Foto:

Zabava

JELENA ROZGA NIKAD ISKRENIJA: Nekada je na mojim nastupima bilo više konobara nego publike! Bilo je puno suza, ali NISAM ODUSTALA!

Kada je Jelena Rozga odlučila napustiti uspešnu karijeru pevačice grupe "Magazin", te krenuti u solo-vode, neki nisu verovali u nju.

- Nakon 10 godina u "Magazinu", budući da sam ja uvek u životu volela riskirati, odlučila sam napraviti novi korak. Nisam znala sam gde idem, niti šta me čeka, ali imala sam potrebu da sebi nešto dokažem. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vreme verovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili: "Šta ti je, zašto rizikuješ?" Ali, kod mene odustajanje nikad nije bila opcija - odala je Jelena u "Cosmo Insta" Live Chatu. 

Објава коју дели Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) дана 18. Мај 2020. у 11:14 PDT

Dodala je da je do svog velikog hita "Bižuterija" čekala pune četiri godine i poručila mlađim generacijama da se strpljenje i naporan rad uvek isplate.

- Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se desiti i da na nastupima ima više konobara nego ljudi, bilo je suza, ali odustajanja ne - istakla je Rozga.

Објава коју дели Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) дана 13. Мај 2020. у 7:31 PDT

Tagovi:
pevačica Žena Magazin IN Jelena Rozga poznati nastupi hrvatska pevačica