13.06.2020.

10:01

Foto:

Zabava

ŽIVELA SAM KAO BESKUĆNIK I SPAVALA NA... ŠOK! Dženifer Lopez danas ima MILIONE, a evo kakav život je imala dok nije postala POPULARNA!

Prelepa Dženifer Lopez danas ima milione, Oskare i slavu o kojima je nekada sanjala.

Rođena je 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

ONA JE VLASNICA NAJLEPŠIH NOGU NA SVETU! Nekadašnji Viktorijin anđeo izgleda kao DEVOJKA IZ SNOVA! (FOTO)

Kada je završila srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena mama je želela da upiše koledž, dok je ona imala sasvim drugi plan.

- Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve.

Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobila podršku kakvu je očekivala. U tom trenutku sa majkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

- Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, "Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš". I ojačala sam - rekla je pevačica.

- Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio - rekla je ona.

Kada je napunila 21. godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne baš dobrim uslovima, ali kaže da je za taj period vežu najlepše uspomene.

- Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno - rekla je pevačica.

Prošlo je nekoliko godina dok nije dobila prvi veliki posao, a nakon toga uloge su se nizale i ova lepotica uspela je da ostvari svoj veliki san.

Tagovi:
pevačica Žena Dženifer Lopez poznati Jennifer Lopez jlo