28.06.2020.

22:06

Foto:

Zabava

UH, KAKAV BICEPS! Sanja Vučić GRMI KAKO IZGLEDA, a njen brat je LEPAK ZA DEVOJKE - Sav u MIŠIĆIMA, izgleda kao GRČKI BOG (FOTO)

Pevačica Sanja Vučić, članica ženske pop grupe "Hurricane" koja je pobedila na ovogodišnjoj "Beoviziji", trenutno važi za jednu od naših najlepših devojaka sa estrade, a na njen izgled niko nije ravnodušan. 

Informer

printscreen instagram/sanjalilwolf

VATRENA CRVENOKOSA! Vesna Đogani napravila VELIKU TRANSFORMACIJU - znamo je kao VERNU PLAVUŠU, a sada je ZAPALILA ISTAGRAM novim IZGLEDOM (FOTO)

Mnogi muškarci maštaju o njoj i o njenim koleginicama, a s druge strane, žene lude za njenim rođenim bratom kog ne pokazuje u javnosti, a za koga pripadnice lepšeg pola kažu da izgleda kao grčki Bog.

FILIP NIJE BIZNISMEN, ŠOKIRANI SMO! Rođak Romaninog dečka otkriva PRAVU ISTINU O PLJAČKI - Pevačicu NISMO UPOZNALI, RETKO JE DOLAZILA... Sve o njihovom ODNOSU

Njen brat se zove Miloš Vučić I ima 32 godine. Na Instagramu ga prati preko 160 hiljada pratilaca, a po zanimanju je stomatolog, ali više izgleda kao fitnes instruktor ili fitnes model, nabildovan i sav u mišićima.