29.06.2020.

15:58

Foto:

Zabava

PROMENILA LIČNI OPIS! Danas je jedna od NAJSE*SEPILNIJH PEVAČICA, a evo kako je Maja Berović izgledala na MATURI! Pre svih OPERACIJA (FOTO)

Maja Berović važi za jednu od najzgodnijih i najs*ksepilnijih pevačica sa naše estrade. Iako je kao devojčica bila crnka, ona je odlučila da potpuno promeni lični opis i ofarba se u plavo.

KAKAV SKANDAL! Dušica Jakovljević PREKINULA PROGRAM - uživo se javio bivši zadrugar i ISPROZIVAO Ivanu Krunić i nju (VIDEO)

U jednoj od emisija "Amidži šou" prikazana je fotografija sa mature na kojoj je Maja imala crnu kosu, skupljenu u punđu, a zbog njenog tadašnjeg izgleda mnogi je nisu ni prepoznali. Očigledno je da je Maja izvršila nekoliko korekcija na sebi kako bi postigla željeni izgled. 

Informer

GEST NAJVEĆE LJUBAVI! Istetovirao KARLEUŠIN LIK na ovom delu TELA - Jelena podelila SLIKU! Oduševljena je... BEZ TEKSTA (FOTO)

Jedna od naših regionalnih zvezda je promenila lični opis, jedino po čemu je prepoznatljiva su oči boje plavog mora. U nastavku možete pogledati jednu od Majinih poslednjih fotografija, pa uporedite kolika je promena u pitanju. 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Jun 12, 2020 at 8:56am PDT