13.08.2020.

11:44

Foto:

Zabava

SKANDAL TRESE HOLIVUD! ŽIVOT JE POSVETIO SEKTI, PLANIRAO JE DA SE ODREKNE ĆERKE! Ona će otkriti sve PRLJAVE TAJNE Toma Kruza?!

Iako je to već poznata tema, Gossip Cop piše da je glumica nedavno dobila ponudu da gostuje u emisiji i razotkrije apsolutno sve detalje Tomove opsesivnosti i uticaja sajentologije na nju i njihovu 14-godišnju kćerku Suri.

(FOTO) KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG KRAHA PRVOG BRAKA MEGAN MARKL! Filmskom producentu se OVO NIJE DOPALO!

Ako je neko naučio mnogo o njemu i njegovoj zaluđenosti sajentologijom onda je to bila upravo njegova supruga Kejti Holms. U braku su bili više od šest godina, a dobili su i 14-godišnju kćer Suri koje se Tom hteo odreći jer je nije mogao izvesti sa sobom na "pravi put" sajentologije. Naime, kako pišu strani mediji, glumica je nedavno dobila poziv da gostuje kod voditeljke Leje Remini koja se i inače u svojoj emisiji bavi pričama o sajentologiji.

Informer

Ovog meseca je voditeljka želela da bivšu suprugu Toma Kruza kako bi podelila svoja iskustva kao posmatrač cele situacije. Sajentologija je inače poznata po tome da veruje da je čovek besmrtno duhovno biće, a Tom je već u nekoliko situacija imao okršaje i negativne situacije s kolegama i poznanicima koji su imali drugačija mišljenja od njegovih.

Informer

Naime, voditeljka emisije i nije u toliko dobrim odnosima s Tomom pa bi to mogao biti dodatan razlog zašto u emisiju poziva njegovu bivšu suprugu koja bi ga istinom lako mogla ocrniti. Pretpostavlja se da bi Kejti, ako pristane da gostuje, mogla razotkriti mračne detalje bračnog života o kojima do sada nije nikada progovorila.

Informer

Međutim, poznato je i to da, iako su se davno razveli te su imali mnogo problema oko starateljstva nad kćerkom, bivši supružnici nastoje izgraditi i sačuvati prijateljski odnos. Dok je u par navrata govorila o problemima u braku izazvanih isključivo Tomovom verom, Kejti se nikada nije u potpunosti 'otvorila' i ispričala kako je to uticalo na njihovih šest godina braka, a uprkos pisnajima stranog medija, da će to sada učiniti u Remininoj emisiji, još uvek nije potvrđeno.