Autor: Informer.rs

20.08.2020.

20:18

Foto:

Zabava

ŽENE, ŽELJE SU VAM ISPUNJENE! Pojavila se VRELA FOTKA Vilijama Levija - KAO OD MAJKE ROĐEN, evo čime raspolaže zavodnik!

Uvereni smo da se sećate prezgodnog Vilijama Levija - zvezde latinoameričkih sapunica, koji je osvojio žene širom sveta izvajanom figurom i upadljivom lepotom, a publika u Srbiji pamti ga kao Huan Migela iz serije "Napušteni anđeo".

TEODORA SA DEČKOM OTIŠLA NA ODMOR! Odmah se POSKIDALI - evo kako IZGLEDAJU! (FOTO)

Informer

Koliko je ova serija bila uspešna svedoči i podatak da je svaku epizodu pratilo bar pet miliona ljudi širom sveta, pa ni ne čudi što je Levi praktično preko noći postao najtraženiji glumac u telenovelama.

VODITELJKA JUTARNJEG ISTAKLA DUGE NOGE U PRVI PLAN! Pozirala u MINIJATURNOJ haljini, pa pokazala OVO - nećete verovati kako IZGLEDA! (FOTO)

Informer

Ovaj srcelomac je sa svojih 30 godina uspeo da kroz gotovo svaku meksičku telenovelu poljubi, obrlati, zavede, a bogami i rasplače devojku koja bi mu zapala u ruke.

DANAS JE ĆELAV, SA TELOM APOLONA! U Cecinom spotu je bio NEODOLJIV, a tek da vidite kako izgleda 24 godine kasnije

Pored toga što glumi perfektno, ovaj markantni gospodin redovno šeta trbušnjake na revijama ili krasi naslovne strane modnih magazina. Zelene oči, puna sočna usta, a njegove proporcije ne treba posebno naglašavati.