Autor: Informer.rs

05.09.2020.

08:17

Foto:

Zabava

Voditeljka PINKA se razvela od BIZNISMENA - Imala je BURNU PROŠLOST! Povukla se sa javne scene, ali i dalje GRMI KAKO IZGLEDA!

Katarina Šišmanović važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, a poslednjih meseci povukla se sa malih ekrana. Ona trenutno odmara u Turskoj, a nakon slika koje je objavilana kojim su joj duge noge ali i osmeh u prvom planu pratioci su joj poručili da izgleda bolje nego ikad.

Ove 3 NAMIRNICE NIKAKO ne smete da jedete za VEČERU! Imaju višestruke negativne efekte, pa sledeći put dobro razmislite!

Informer

Katarina je, inače, godinama bila predmet žudnje brojnih muškaraca, a pored emisija koje je vodila, voditeljka je putovala svetom i oduševljavala svoje pratioce na društvenim mrežama raznim destinacijama na kojima je bila.

UKUSNA I NEODOLJIVA PESAK TORTA! Napravite pravo KREMASTO zadovoljstvo - uživaćete u svakom ZALOGAJU!

Informer

Njen ljubavni život je godinama intrigirao javnost. Svojevremeno je bila u dugogodišnjoj vezi sa vlasnikom kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, koji je pre toga bio sa voditeljkom Anom Mihajlovski, sa kojom ima ćerku. Nakon burnog raskida sa Goranom, Katarina se udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića sa kojim je bila u braku godinu dana.