09.09.2020.

17:20

Foto:

Zabava

Sofija i Luka IZABRALI IME ZA NASLEDNIKA! Evo kako će se zvati - značenje njegovog IMENA JE POSEBNO! Samo oni znaju zašto!

Manekenka Sofija Milošević i Luka Jović su juče postali ponosni roditelji jednog dečaka, kome su dali ime Aleksej. Prvu fotografiju bebe pogledajte ovde.

ŠTA ĆE NJOJ ŠMINKA UOPŠTE? Sanja Kužet objavila selfi - Nema maskaru, puder, a ni ruž! Evo zašto važi za jednu od NAJLEPŠIH VODITELJKI!

Informer

printscreen Instagram lukajovic

DIVNE VESTI! Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević DOBILI SINA! (PRVA FOTOGRAFIJA)

Podsetimo, Lukin i Sofijin naslednik došao je na svet u jednoj klinici u Španiji, za koju su se opredelili kada je, zbog korona virusa, postao neostvariv njihov raniji plan da poznata manekenka prvi porođaj obavi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ime Aleksej su u prvobitnom obliku Ἀλέξιος (Aleksios), odnosno kasnije "Ἄλεξις", koristili Stari Grci, a označavalo je najpre "branioca", kasnije i "onoga koji pomaže".

Usred ranohrišanskih svetitelja koji su imali ovo ime, ono se naročito proširilo u pravoslavnim državama, pre svega Rusiji, ali i Ukrajini, gde je kasnije postao popularniji oblik "Oleksej".