01.10.2020.

18:12

Foto:

Zabava

NATEČENA I UŽASNI PODLIVI! Jelena Bačić Alimpić ima VELIKI ZDRAVSTVENI PROBLEM, nije mogla da se POJAVI U EMISIJI! (FOTO)

Jelena Bačić Alimpić, nekadašnja voditeljka, a sada poznata srpska književnica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu kakve zdravstvene probleme je imala prethodnih dana. 

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) дана 28. Авг 2020. у 12:24 PDT

- Muku mučim s alergijom na ambroziju već nedeljama i pored terapije koju koristim po preporuci alergologa. Elem, danas sam imala zakazano snimanje kod mog školskog druga Aleksandra Filipovića, i jutros se probudim kao ET... Potpuno natečena, nemam oči, samo užasne podlive... Nikad u životu nisam, što bi klinci rekli "ispalila" kolege, te sam već u rano jutro pozvala svoju drugaricu, oftalmologa i zakukala.

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) дана 30. Сеп 2020. у 10:23 PDT

Da skratim priču, posle dve injekcije kortikosteroida i antihistaminika i orl terapije (ispiranja očiju, kapi, masti, etc...) i naočara koje su mi dali za potrebe snimanja, nekako smo uspeli da izguramo celu, verujem, zanimljivu priču koja će se emitovati na TV-u - napisala je Jelena Bačić Alimpić uz novu fotografiju.