20.10.2020.

11:15

Foto:

Zabava

ŠOK PRIZNANJE VESNE DEDIĆ: Upoznali smo se i posle 20 minuta vodili ljubav... A OVE muškarce smatra većim globalnim PROBLEMOM od koronavirusa!

Književnica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić smatra da su impotentni muškarci veći globalni problem od koronavirusa! Zato je i ne čudi nedavno istraživanje Svetske zdravstvene organizacije, koje je pokazalo da svaki drugi muškarac ima problem sa potencijom.

Informer

- To mi je zastrašujuće! To je veći problem za planetu od koronavirusa ili globalnog zagrevanja! - priča Dedićeva, koja je na osnovu ispovesti koje je dobila od čitateljki napisala priče o parovima koji gotovo da nemaju se*s.

- Žene mi često pišu da njihovi partneri imaju probleme u krevetu. Zbog toga one imaju ozbiljne krize samopouzdanja čak i kada izađu iz takve veze. Čitateljke mi se žale i da su im muževi opsednuti po*no-sadržajima na internetu i da ih zbog toga zanemaruju. Godinama tvrdim da je glavni problem Srbije to što su žene nevoljene i što noću gledaju u leđa muškaraca, umesto da spavaju u njihovom zagrljaju - priča književnica.

Na pitanje da li bi mogla da bude u vezi sa muškarcem koji ima problema s potencijom, ili s nekim s kim joj se*s nije dobar, Vesna kao iz topa odgovara:

- Ne! Za mene je ljubav strast plus bliskost i jedno bez drugog je kao supa bez soli. Srećom, nikad nisam bila s nekim ko ima ere*tilnu disfunkciju. Sve moje ljubavi počinjale su kao strast i nešto lepo što se dešava između dva para očiju i dva tela.

Vesna je ubeđena da ima sve više impotentnih muškaraca jer im se žene svakodnevno nude kao paprike na pijaci!

- Živimo u vremenu u kojem ima mnogo se*sualno frustriranih muškaraca i još više se*sualno agresivnih žena. Devojke se u poslednjih deset godina nude kao paprike na pijaci krajem leta, kad im je cena najniža i kad se prodaju u džakovima. Kada žene ponovo dovedu muškarce u situaciju da se bore za jedan njihov pogled, biće manje onih "umornih" kojima nije do bliskosti i vođenja ljubavi - zaključuje Dedićeva.

Čim smo se upoznali, završili smo u krevetu

Vesna kaže da ju je jedan muškarac toliko privukao da je posle samo 20 minuta poznanstva imala se*s sa njim!
- To je bila očaranost na prvi pogled. Upoznali smo se i posle 20 minuta vodili ljubav. Ostali smo zajedno čak četiri godine - opisuje književnica najfatalniji susret u životu.