02.11.2020.

18:20 >> 18:32

Foto:

Zabava

(FOTO) BOLJA od TOMA KRUZA! Glumica OBORILA njegov REKORD iz filma 'Nemoguća misija'!

Naime, kako navodi portal MSN, Kejt Vinslet je na snimanju nastavka legendarnog filma Džejmsa Kamerona snimala scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako potukla rekord Toma Kruza. On je u sceni pod vodom u petom nastavku filma "Nemoguća misija" izdržao šest minuta.

Slavna glumica nije glumila u prvom filmu "Avatar", a na osnovu objavljenih fotografija, izgleda da tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje "Avatara 2" zahtevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Kejt Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

Kako je rekla, morala je da nauči da roni kako bi odigrala tu ulogu u Avataru.

- I to je bilo naprosto neverovatno - poručila je Kejt Vinslet u intervjuu za Holivud reporter.

Inače, ono što je za sada poznato o nastavku "Avatar" jeste da priča prati lik iz prošlog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vortington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njih dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina, koji živi pod morem, gde upoznaju Na'vi koja se zove Ronal koju tumači Kejt Vinslet.

(FOTO) SENKA OD ČOVEKA! Poslednja fotografija Šona Konerija i njegove udovice Mišelin pogledajte OVDE.

OVO JE VERENIK JEDNE OD NAJLEPŠIH VODITELJKI! ODLOŽILI SU VENČANJE, a zašto je danas VAŽAN DAN ZA OBOJE pročitajte OVDE.