15.11.2020.

12:22

Foto:

Zabava

POZITIVNA I NEGATIVNA NA KORONU U ISTO VREME - Pevačica dobila dva različita testa iz dve nozdrve "Hoću svoje pare nazad"

Svetski poznata pevačica Erika Badu, iznenadila je mnoge, kada je na Twitter-u objavila da je u isto vreme pozitivna, ali i negativna na testu za korona virus.

Informer

Erika je radila brzi test koji moraju da rade svi pevači pred nastup uživo u Americi, a na društvenim mrežama je podelila rezultate testa i otkrila da je bris iz jedne nozdrve bio negativan, dok je iz druge pozitivan.

"Ovo je moj treći test u roku od 24 sata. Morala sam da uradim test, jer je obavezan za sve članove benda pred nastup uživo. Ranije sam uradila dva testa, bris iz jedne nozdrve je bio pozitivan, dok je iz druge bio negativan. Želim svoje pare nazad", napisla je pevačica na svom Twitter nalogu uz komentar: 

Informer

"Šta koji k... pa nisam valjda šmrkala koronu". Ona je dodala da se ponaša odgovorno, da je u izolaciji i da se oseća dobro.

Jedan od pratilaca ju je upitao šta se radi kada stignu ovakvi rezultati testa, a ona mu je odgovorila:

"Kada je nerešeno, urade ti još jedan test", odgovorila je pevačica, koja je posle saopštila da je treći test bio negativan.